Teden otroka

Spoštovani starši,

osrednja tema letošnjega tedna otroka je Skupaj se imamo dobro po pesmi Nipkeja »Skp se mava dobr«, ki je letošnji ambasador. Podatki TOM telefona kažejo, da je prijateljstvo tisto, po čemer najbolj hrepenijo mladi. Najbolje se imajo, ko so s sovrstniki, ki jim lahko zaupajo, zato se letos osredotočamo na pomen povezanosti, druženja, prijateljstev, pogovarjanja v živo, skupnih dogodivščin, sproščenosti in zabave.

Ne samo v tem tednu tudi skozi vse šolsko leto ne pozabite v vsakdanjem življenjskem vrvežu in hitrem tempu na čas, ko za nekaj trenutkov pozabite na skrbi in vsakdanje obveznosti in s svojim otokom preživite uro ali dve ali za konec tedna vse popoldne v sproščenem vzdušju doma ali v naravi, brez telefonov in drugih modernih naprav.

V kostanjčkih (na oglasni deski vrtca) najdete nekaj idej, kako vnesti v družino sproščenost, zabavo, prijateljstvo in veselje. Verjemite, da za to ne potrebujete dragih igrač, ampak le dobre ideje in obilico dobre volje ter pripravljenost, da preživite z otrokom nekaj vašega dragocenega časa.

Želim vam čim lepši teden otroka.

Tadeja Topolnik, pomočnica ravnateljice

Skip to content